WIMPER EXTENSIONS

Vanaf heden kunt u ook terecht voor wimper extension bij KAPSALON TURQUAZ.

Wimper Extensions wat zijn dat?

Wimper Extensions zijn kunstmatige haren om de wimpers te verlengen. De extensions worden afzonderlijk op elk wimperhaar aangebracht met een bonder die geen schade aanbrengt aan de natuurlijk wimper. De wimperextensions die wij gebruiken zijn gemaakt van een hoogwaardig anti-allergisch materiaal en hebben een natuurlijk effect.
De wimper extensions blijven gemiddeld 2 maanden lang zitten. Wij adviseren u om elke 4 weken een opvul behandeling te doen zodat uw wimpers mooi en vol blijven ogen.

Wat kost wimper extensions?

  • Hele set €50,-
  • Opvullen €35,-
  • Weg laten halen €20,-

Hoe lang duurt een wimper extension?

Gemiddelde behandeling voor het zetten van een nieuwe set wimper extensions kan ongeveer 2 uur tot 2,5 uur duren. De behandeling om eerder aangebrachte wimper extensions op te vullen duurt ongeveer 1,5 uur.

Met of zonder afspraak?

In verband met de grote vraag en u zo goed mogelijk te helpen vragen wij u om uw wimper extensions te laten zetten of te verwijderen eerst een afspraak met ons te maken. Zo hoeft u ook niet urenlang te wachten. Om een afspraak te maken kunt u met ons bellen op: 030 – 293 55 84 of stuur een mailtje naar: info@turquaz.nl